MobilePay til WooCommerce

Indholdsoversigt

Vi har lavet en komplet guide, som giver et hurtigt og nemt overblik over kravene for at få MobilePay til WooCommerce. Guiden indeholder, foruden de krav og et overblik over den løsning Danske Bank tilbyder, de oftest stillede spørgsmål vedr. MobilePay på webshops.

Hvorfor skal man bruge MobilePay til WooCommerce?

Man får, som regel, flere gennemførte salg i en WooCommerce webshop ved at tilbyde MobilePay betalinger til kunder. Ja – vi skriver flere salg, fordi vi rent faktisk har data på, at der er flere og flere som vælger mobilen som betalingsløsning, når kreditkortet ikke er inden for armslængde i forbindelse med købet.

Sådan virker MobilePay til WooCommerce

Her vises betalingsflowet, teknisk, efter kunden har valgt at betale med MobilePay på en WooCommerce webshop.

Sådan kommer man igang med MobilePay til WooCommerce

Følgende er påkrævet, inden man kan tilmelde sig MobilePay webshop betalinger og modtage betalinger for ydelser i WooCommerce.

 

En indløsningsaftale

Det kræver en indløsningsaftale med en udbyder, som har integration med MobilePay og Danske bank. En sådan indløsningsaftale tilbyder også muligheden for, at man kan betale med andre midler (ex kreditkort). Følgende indløsere understøtter MobilePay:

En Gatewayaftale (PSP)

En aftale med en Gateway udbyder, som kan håndtere transaktionen. Her er en liste over de mest kendte gateway udbyderne på det Danske marked (Opdateret dec. 2016):

Handelsbetingelser

Et sæt handelsbetingelser er nødvendige for at blive godkendt til MobilePay betalinger på en WooCommerce webshop – Webshop handelsbetingelser skabelon.

 

Plugin til WooCommerce

  • Et plugin til WordPress / WooCommerce (Information om dette bliver udleveret ved indgåelse af aftale med gateway udbyderen).

Priser på MobilePay til WooCommerce

Der er penge at spare, når der skal vælges indløsningsaftale og gateway aftale til en virksomhed og WooCommerce webshop.

På hjemmesiden kortgebyr.dk kan man lynhurtigt danne et overblik over priser på oprettelse, abonnement, transaktionsgebyrer samt samlede omkostninger generelt forbundet ved betalingskort men også specifikt for MobilePay.

Indtast antal forventede transaktioner pr. md., samt det gennemsnitlige ordrebeløb og se hvilken udbyder, som giver mest mening for virksomheden.

sammenlign priser

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.