Webshop

Vi er eksperter i webshops bygget med WordPress og WooCommerce

 

Både små og store virksomheder har brug for at kunne tilbyde deres produkter 24 timer i døgnet.

 

En webshop er ikke bare et digitalt produktarkiv, men en del af en moderne virksomheds forretningsplan. Med stigende efterspørgsel på produkter 24 timer i døgnet og en fortsat globaliseret hverdag, har konkurrencen aldrig været hårdere. Derfor er det nødvendigt at have en brugervenlig og unik shoppingoplevelse for, at skille sig ud.

WooCommerce Webshop

Case / Cykelexperten

Vi har hjulpet Cykelexperten.dk med at opnå en større markedsandel

Vi hjælper en af Danmarks største cykelhandlere med at blive endnu bedre på nettet. Cykelexperten.dk kører på WordPress og WooCommerce med mere end 9.000 produkter.
Se case

Vi klarer hele processen

Fokus på hvér detalje

Med gennemtestede processer og med data-drevne beslutninger, leverer vi en brugervenlig, automatiseret og konverterende WooCommerce webshop, indenfor jeres budget.
Hosting af webshop

1. Analyse

At gå i gang med at designe og udvikle et projekt, uden den rette forretningsforståelse og fælles ordforråd, er ligesom at køre i en Ellert. Man skal nok komme til destinationen, men det er hverken kønt eller sikkert.

Design af Webshop

2. Design

Design er ikke kun farvelade og pæn indpakning. Det er jeres virksomheds digitale ansigt udadtil. Vores designpartnere sørger for, at jeres identitet ikke går tabt.

Wordpress Webshop

3. Udvikling

En god webshop skal ikke kun være nem at opdatere og vedligeholde. Den skal også kunne læses af Google og være læsevenlig på mobiler, tablets og computere.

WordPress Hjemmeside

Case / Vestegnen HF&VUC

Vestegnen HF & VUC’s nye online elearning-butik bygget med WordPres

Når flere tusinde elever skal uddannes er der brug for stærke (digitale) kræfter. Vi har, sammen med VUC, udviklet en webshop til e-learning, der gør det let for studerende og VUC's medarbejdere.
Se case
Features

Brugervenligt og nemt i dit daglige arbejde

Det skal være nemt at besøge og administrere en webshop. Dette er to af grundende til, at WooCommerce kan findes på mere end 25% af alle webshops i verden. Når indlæringskurven for jer eller medarbejderne er lav, kan tiden i stedet gå til at pleje og vækste forretningen.

Tilpasser sig til den besøgende

Flere og flere bruger deres mobile enheder til at shoppe. Det kan for eksempel være i sofaen med en tablet, eller i toget med en smartphone.

Det er nærmest blevet essentielt for alle webshops at imødekomme det stigende behov for mobil-venlige shops. Derfor arbejder vi, som udgangspunkt, efter "mobile-first" princippet, hvor der tages udgangspunkt i mobiloptimerede løsninger.

Søgeordsoptimering med forslag til forbedringer

Webshoppen er klædt på med et af markedets mest anerkendte SEO-værktøjer. Udover den store effekt det medbringer, har den redaktionelle SEO-oplevelse aldrig været nemmere. Se hvad dine kunder søger, eller lad webshoppen komme med forslag til forbedringer til SEO på produkter, kategorier, mærker m.fl.

Sælg mere, spar tid eller penge

Forestil dig følgende scenarie: En webshop sælger en cykel i str. 6 år. Efter 2 år er barnet blevet 8 år og har brug for en større cykel. Her sendes et automatiseret email-tilbud, til køber, med tilbud på cykler i str. 8 år.

Andre eksempler på automatiseringer: Økonomisystemer, Lagersystemer & kasseapparater, Online lån, Emailsystemer, Facebook m.fl.

WooCommerce Webshop

Case / EVZ Transmission

Vi har hjulpet EVZ Transmission med en B2B webshop

Den nye platform har akonto kundekøb, depositum samt vægt- og størrelsesbaseret fragtsystem. Derudover er webshoppen multi-langual og kan klare hele Europa.
Se case

Drift af webshop

Der er mange ting du bør overveje grundigt, når du skal vælge hvem der skal varetage din webshop. Og hvad med support og sikkerhedsopdateringer?

Hos Rommel tager vi os af den daglige drift, så jeres forretning altid er online, sikker og up-to-date. Alt foregår på vores sikrede hosting-miljøer, der både er gennemtestede og optimerede til WordPress og WooCommerce.

WordPress Hosting & Drift

Drift og opdatering

  • Monitorering
  • Sikkerhedsopdatering
  • Adgang til support
  • Daglig backup
  • SSL/HTTPS Certifikat
  • Extra test.ditdomæne.dk
  • Hastighedsoptimeret
  • Amazon SMTP
Kontakt os endelig hvis du har særlige hostingbehov, som ikke er dækket af vores normale løsning. Bemærk at 24 timers support er et tilkøb.