Hjemmesider

Lad os bygge jeres nye hjemmeside med WordPress

 

Informationer bør være til rådighed 24 timer i døgnet og være nemme at finde frem til.

 

En hjemmeside kan tjene mange formål – og vi tror på at man i fællesskab kan finde frem til løsninger, der giver forretningsmæssig værdi. Så om I ønsker at øge jeres konverteringer, styrke jeres identitet eller implementere et intranet til jeres firma, så står vi klar med professionel sparring og rådgivning.

Samvirke Case Rommel.dk

Case / Samvirke

Vi har hjulpet Samvirke over i en ny mobile first hjemmeside

Samvirke har fået forbedret oplevelsen af deres hjemmeside, på mobile enheder, gennem et nyt mobile first webdesign. Vi har implementeret det nye design, i samarbejde med Reload! A/S, som stod for den tekniske del.
Se case

Vi klarer hele processen

Fokus på hvér detalje

Med gennemtestede processer og med data-drevne beslutninger, leverer vi en brugervenlig og automatiseret WordPress hjemmeside, indenfor jeres budget.
Hosting af webshop

1. Analyse

At gå i gang med at designe og udvikle et projekt, uden den rette forretningsforståelse og fælles ordforråd, er ligesom at køre i en Ellert. Man skal nok komme til destinationen, men det er hverken kønt eller sikkert.

Design af Webshop

2. Design

Design er ikke kun farvelade og pæn indpakning. Det er jeres virksomheds digitale ansigt udadtil. Vores designpartnere sørger for, at jeres identitet ikke går tabt.

Wordpress Webshop

3. Udvikling

En god hjemmeside skal ikke kun være nem at opdatere og vedligeholde. Den skal også kunne læses af Google og være læsevenlig på mobiler, tablets og computere.

Case / CBS Executive

Rebranding af CBS Executive

CBS Executive har, sammen med Granyon, brudt rammerne med nyt design og simplificeret tilmeldingsflowet, i jagten på at højne dansk erhvervsniveau – vi har drukket whiskyen og sat sejlene på den nye hjemmeside.
Se case
Features

Brugervenligt og nemt i dit daglige arbejde

Det skal være nemt at besøge og administrere en hjemmeside. Dette er to af grundende til, at WordPress kan findes på mere end 25% af alle hjemmesider i verden. Når indlæringskurven for jer eller medarbejderne er lav, kan tiden i stedet gå til at pleje og vækste forretningen.

Tilpasser sig til den besøgende

Flere og flere bruger deres mobile enheder til at shoppe. Det kan for eksempel være i sofaen med en tablet, eller i toget med en smartphone.

Det er nærmest blevet essentielt for alle virksomheder at imødekomme det stigende behov for mobil-venlige hjemmesider. Derfor arbejder vi, som udgangspunkt, efter "mobile-first" princippet, hvor der tages udgangspunkt i mobiloptimerede løsninger.

Søgeordsoptimering med forslag til forbedringer

Webshoppen er klædt på med et af markedets mest anerkendte SEO-værktøjer. Udover den store effekt det medbringer, har den redaktionelle SEO-oplevelse aldrig været nemmere. Se hvad dine kunder søger, eller lad webshoppen komme med forslag til forbedringer til SEO på produkter, kategorier, mærker m.fl.

Sælg mere, spar tid eller penge

Forestil dig følgende scenarie: Jeres hjemmeside bruges til at generere kundeemner til salgsafdelingen. Normalt ville i måske få tilsendt en email eller SMS med emnet men i stedet ville i så få lagt emnet direkte ind i jeres CRM system.

Andre eksempler på automatiseringer: Økonomisystemer, Lagersystemer & kasseapparater, Online lån, Emailsystemer, Facebook m.fl.

Case / Statens Værksteder For Kunst

Vi har hjulpet Statens Værksteder med en brugervenlig hjemmeside

I samarbejde med Statens Værksteder for Kunst har vi bygget en mobiloptimeret og mere brugervenlig hjemmeside, for at lette det daglige arbejde.
Se case

Drift af hjemmeside

Der er mange ting du bør overveje grundigt, når du skal vælge hvem der skal varetage din webshop. Og hvad med support og sikkerhedsopdateringer?

Hos Rommel tager vi os af den daglige drift, så jeres forretning altid er online, sikker og up-to-date. Alt foregår på vores sikrede hosting-miljøer, der både er gennemtestede og optimerede til WordPress.

WordPress Hosting & Drift

Drift og opdatering

  • Monitorering
  • Sikkerhedsopdatering
  • Adgang til support
  • Daglige backups
  • SSL/HTTPS Certifikat
  • Extra test.ditdomæne.dk
  • Hastighedsoptimeret
  • Amazon SMTP
Kontakt os endelig hvis du har særlige hostingbehov, som ikke er dækket af vores normale løsning. Bemærk at 24 timers support er et tilkøb.

Case / Helbredsprofilen

Helbredsprofilen fik ny mobil-optimeret hjemmeside

Når man skal hjælpe flere tusinde ældre til et sundere og længere liv, er der i dag brug for digitale kræfter. Sammen med Reload & Helbredsprofilen har vi, til syge og pårørende, udviklet en ny mobil-optimeret vidensdatabase, der handler om livet med sygdom.
Se case