WooCommerce Webshop

Vi er eksperter i webshops bygget med WordPress og WooCommerce

Brugervenligt

Det skal være nemt at besøge og administrere en hjemmeside. Dette er to af grundende til, at WordPress kan findes på mere end 25% af hele internettet.

Mobiloptimeret

Vi arbejder efter "mobile-first" princippet, hvor der tages udgangspunkt i mobiloptimerede løsninger.

Nem SEO

Bliv klædt på med et af markedets mest anerkendte SEO-værktøjer. Den redaktionelle SEO-oplevelse aldrig været nemmere.

Automatiseret

Læg automatisk emner direkte i jeres CRM. Eller integrer med lagerstyring, økonomisystemet, Facebook, online lån, emailsystemer osv.

Sikker og stabil webshop, som integrerer med jeres fysiske butik

Hvis I allerede har en fysisk butik med egen vare-, lagerstyring og CRM, så kan vi sørge for at jeres webshop snakker sammen med disse systemer.

Analyse

At gå i gang med at designe og udvikle et projekt, uden den rette forretningsforståelse og fælles ordforråd, er ligesom at køre i en Ellert. Man skal nok komme til destinationen, men det er hverken kønt eller sikkert.

Design

Design er ikke kun farvelade og pæn indpakning. Det er jeres virksomheds ansigt udadtil. Vores designpartnere sørger for, at jeres identitet ikke går tabt.

Udvikling

En god hjemmeside skal ikke kun være nem at opdatere og vedligeholde. Den skal også kunne læses af Google og være læsevenlig på mobiler, tablets og computere.

Vi hjælper Cykelexperten.dk med at få flere kunder

Vi hjælper en af Danmarks største cykelhandlere med at blive endnu bedre på nettet. Cykelexperten.dk kører på WordPress og WooCommerce med mere end 9.000 produkter.

Vi gør det nemt for dig at opdatere din hjemmeside

Hvis du kan bruge en mus, så kan du selv bygge dine sider. Vi sørger for at du har alle de byggeklodser som du behøver. Dvs. billeder, videoer, tekst, integrationer med andre systemer osv. Du behøver ikke snakke med en programmør når du føler dig inspireret. Bare lav siderne med det samme.

Drift og hosting af hjemmeside

Der er mange ting du bør overveje grundigt, når du skal vælge hvem der skal varetage din webshop. Og hvad med support og sikkerhedsopdateringer?

Hos Rommel tager vi os af den daglige drift, så jeres forretning altid er online, sikker og up-to-date. Alt foregår på vores hostingmiljøer, der både er gennemtestede og optimerede til WordPress.

Se priser
  • Monitorering
  • Sikkerhedsopdatering
  • Adgang til support
  • Daglige backups
  • SSL/HTTPS certifikat
  • Ekstra test.ditdomæne.dk
  • Hastighedsoptimeret
  • Amazon SMTP

Kontakt

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Rommel ApS
Danas Plads 17A
DK-1915 Frederiksberg C
CVR: 37320498